Aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie, Serwis wykorzystuje pliki cookies zapisywane w pamięci przeglądarki. Szczegółowe informacje na temat celu ich używania oraz możliwość zmian ustawień plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.

Klikając AKCEPTUJĘ WSZYSTKIE, wyrażasz zgodę na korzystanie z technologii takich jak cookies i na przetwarzanie przez Hotel Skalite Firma Budowlana Sławomir Górny, ul. Krokusów 4, 43-370 Szczyrk, NIP: 547-029-04-46 Twoich danych osobowych zbieranych w Internecie, takich jak adresy IP i identyfikatory plików cookie, w celach marketingowych (w tym do zautomatyzowanego dopasowania reklam do Twoich zainteresowań i mierzenia ich skuteczności).

Zarządzaj ustawieniami dotyczącymi prywatności
Przed rozpoczęciem korzystania z Naszej strony prosimy Państwa o dokonanie wyboru czy strona może korzystać z plików cookie lub innych technologii, takich jak sygnały nawigacyjne w sieci web, znaczniki pikseli i obiekty Flash („Pliki cookie”).

Są wymagane, aby umożliwić korzystanie z podstawowych funkcji witryny, takich jak zapewnienie bezpiecznego logowania lub zapamiętywanie, na jakim etapie rezerwacji jest użytkownik. Bez tych plików korzystanie z Naszej strony nie będzie możliwe.

Umożliwiają analizę korzystania z witryny przez użytkownika w celu oceny i poprawy jej wydajności dzięki zrozumieniu, jak korzystają z niej użytkownicy a także mają na celu dopasowanie i zapamiętanie preferencji użytkownika. Mogą one być również wykorzystywane do zapewnienia lepszej obsługi klienta na tej stronie. Na przykład: do zapamiętywania danych do logowania, zapisywania informacji o tym, co znajduje się w koszyku lub dostarczania informacji o sposobach korzystania z naszej strony, do zapisywania informacji o wybranym języku, regionie, rozmiarze czcionki, wyglądzie strony internetowej.

Te pliki cookie są wykorzystywane do wyświetlania reklam, które są bardziej dopasowane do użytkownika. Możemy dzielić się tymi informacjami z reklamodawcami lub wykorzystywać je w celu lepszego zrozumienia zainteresowań użytkownika. Reklamowe pliki cookie mogą być na przykład wykorzystywane do udostępniania danych reklamodawcom, tak aby reklamy, które widzi użytkownik były do niego bardziej dopasowane, aby mógł on udostępniać niektóre strony na portalach społecznościowych lub zamieszczać komentarze na naszej stronie.

Szczegółowa informacja na temat korzystania z plików cookie i związanych z nimi technologii znajduje się pod poniższym linkiem Polityce prywatności

Nasze Social Media

OPINIE NASZYCH GOŚCI

Zapoznaj się z opiniami naszych klientów
Średnia opinia

9.7

9 / 10
14 kwiecień 2021

Anna

Opinia o Hotelu: Śniadanie przepyszne, lokalizacja korzystna, hotel wśród gór, niedaleko ścieżki spacerowej. Bardzo miła i pomocna obsługa. Pani z recepcji zapoznała mnie z atrakcjami w pobliżu co bardzo przydało mi się po wyjeździe :)

5 / 5
14 kwiecień 2021

Olimpia M.

Opinia o Hotelu: Po raz kolejny z mężem zdecydowaliśmy się na ten hotel i nie żałujemy. Czystość i obsługa na najwyższym poziomie, jedzenie znakomite, a masaże bardzo odprężające. Atmosfera bardzo ciepła i przyjemna. Jeśli chodzi o obecną sytuację epidemiologiczną, hotel stosuje się w 100% do wymogów dzięki czemu można czuć się bezpiecznie.

4 / 5
14 kwiecień 2021

Ila Cam

Opinia o Hotelu: Miły hotel, miła atmosfera. Bardzo kulturalna, przyjazna obsługa, szczególnie jeśli chodzi o kelnerkę i kelnerów. Jedzenie bardzo dobre, swojskie, wszystko dobrze doprawione. Śniadania wyśmienite, kucharz zasługuje na dużą pochwalę. Boczek swojski, sałatki, pasty twarogowe, naleśniczki i jajecznica mistrzostwo. Obiady również bardzo dobre. Basen mały i przytulny. Mogłaby być cieplejsza woda w basenie i jaccuzzi.

10 / 10
21 luty 2020

Patrycja, Wieliczka

Opinia o Hotelu: Wszystko było super, a tak najbardziej to zorganizowany sylwester dla dzieci! Rewelacja!!!

Nasze SPA: Bylibyśmy z dwójką małych dzieci więc niestety brakło nam czasu na SPA:-(

5 / 5
21 luty 2020

Justyna, Koniecpol

Opinia o Hotelu: Polecam.

8 / 10
21 luty 2020

Magdalena, Warszawa

Opinia o Hotelu: Śniadanie było pyszne - bardzo duży wybór produktów, wszystko świeże i gorące. Obsługa na recepcji miła i uśmiechnięta! Fajny basen, jacuzzi i sauna oraz przemiła kosmetyczka w SPA.

9.8 / 10
26 marzec 2019

Katarzyna, Radostowice

Opinia o Hotelu: obsługa!

Nasze SPA: basen, jacuzzi

10 / 10
25 marzec 2019

Jarosław, Ogrodzieniec

Opinia o Hotelu: Bardzo ładny nowy wystrój wnętrza, pyszne śniadanka. Hotel godny polecenia!

9.5 / 10
06 czerwiec 2018

aneta, lublin

Opinia o Hotelu: Bardzo miła obsługa hotelowa, śniadanie bardzo dobre, Wifi dobre, basen czysty Polecam ten hotel.

9.2 / 10
06 czerwiec 2018

Jacek, Boronów

Opinia o Hotelu: Wygodny przestrzenny pokój, bardzo miły personel, smaczne śniadania.

9.7 / 10
06 czerwiec 2018

Wojciech, Warszawa

Opinia o Hotelu: Bardzo dobra obsługa, ekstra śniadania. Wielkim plusem jest basen i sauny!

9.2 / 10
06 czerwiec 2018

Leszek, Balice

Opinia o Hotelu: Śniadanie z niesamowitą ilością potraw - bardzo zróżnicowane!

9.7 / 10
06 czerwiec 2018

Iwona, Łódź

Opinia o Hotelu: Bardzo dobre śniadania, do wyboru kilka pozycji na ciepło, dodatkowy ręcznik na basen i saunę, bar nocny z dobrymi drinkami, pokój zabaw dla dzieci, wypożyczalnia rowerów, możliwość pobytu z kotem, sprawne meldowanie I wymeldowanie, bez czekania I wypełniania kilku druków.

10 / 10
07 maj 2014

Justyna, Częstochowa

Opinia o Hotelu: Czyste pokoje i ładne łazienki, możliwość korzystania z basenu i jacuzzi, wypożyczalnia rowerów. Bardzo dobre posiłki. Duże wrażenie zrobiła na nas obsługa hotelu zaczynając od recepcji poprzez posiłki do obsługi baru-lokalu. Ludzie zaangażowani, uprzejmi, pogodni i otwarci na rozmowy z klientami, do takich miejsc chce się wracać.

Nasze SPA: Nie skorzystaliśmy - następnym razem :-)

10 / 10
21 sierpień 2013

Błażej, Syrynia

Opinia o Hotelu: Niewątpliwie Basen stanowił duża atrakcje a także możliwość korzystania z internetu:)

Nasze SPA: NIe brałem Udziału

10 / 10
24 sierpień 2012

Jolanta, Dąbrówka

Opinia o Hotelu: Hotel wysokiej klasy ,czyściutki,przemiła obsługa ,pokoje sprzątane codziennie wraz z wymianą ręczników,pyszne i urozmaicone jedzenie.Najpiękniej położony Hotel w okolicy (deptak i ścieżka rowerowa wzdłuż Żylicy)

Nasze SPA: Cudowny masaż gorącymi kamieniami wzmocnił mnie do dalszej wędrówki po górach.

Oferty SpecjalnePolecane pakiety

Powered by hotelsystems.pl

Bezpieczny hotel